0

Supergirl SEZONUL 3 ONLINE SUBTITRAT. Când și cum poți vedea sezonul 3 din Supergirl

Etichete: , , , ,

Lumea lui Supergirl a devenit mai mare de la mutarea spectacolului la The CW pentru sezonul 2. Kara a colaborat cu vărul ei clar, Clark, pentru a lupta cu răul, sa întâlnit și a căzut pentru Mon-El, a început o prietenie cu Lena Luthor și sa luptat cu mama lui Lena Lillian alte lucruri. Acum, că Sezonul 2 sa încheiat, să aruncăm o privire la ceea ce ne putem aștepta de la următoarea rundă de acțiune Kryptonian în sezonul 3. 

Puteti urmari Supergirl SEZONUL 3 ONLINE SUBTITRAT Aici ---> Supergirl SEZONUL 3 ONLINE SUBTITRAT

kara și alex pe supergirl Supergirl este reînnoit pentru sezonul 3? Din fericire pentru fanii Supergirl de pretutindeni, nu trebuie să așteptăm să vedem dacă vom avea mai multe aventuri în sezonul următor. Înapoi la începutul lunii ianuarie, Supergirl a fost reînnoit pentru sezonul 3, împreună cu alte șase spectacole de pe The CW, inclusiv Arrow, The Flash și Legends of Tomorrow. Deci, nu numai că vom ajunge să vedem încă un sezon al lui Supergirl, dar CW sa asigurat că întregul său verset va rămâne intact cel puțin pentru sezonul de televiziune 2017-2018. 
Clark și Kara arătau drăguți pe supergirl Cand va incepe Will Supergirl Season 3? Pentru o vreme, nu am avut nici o idee atunci când Sezonul 3 ar fi început, și am putea ghici doar la următoarea oară când am să-l vedem pe Kara și co-în acțiune pe micul ecran. Având în vedere că Sezonul 1 al lui Supergirl a început la 26 octombrie, iar Sezonul 2 al spectacolului super-erou a început pe 10 octombrie, șansele au fost destul de bune că am văzut încă o premieră în octombrie. Acum, în sfârșit, știm sigur. Supergirl Season 3 va debuta luni, 9 octombrie la ora 8 pm ET pe The CW. Președintele cu j'onn și supergirl pe supergirl Care este povestea din Supergirl Sezonul 3? Sezonul 2 sa încheiat cu moartea reginei Rhea a lui Daxam după Kara și D.E.O. a lansat până acum în atmosferă faptul că Pământul a fost inospitalier față de orice daxamiți, așa că putem fi destul de siguri că amenințarea Daxamită se face deocamdată. Lillian Luthor este încă în jur și tot ceea ce am văzut de la doamnele Luthor (și auzit despre Lex) indică faptul că Lillian nu va renunța la cauza ei. Sfârșitul sezonului 3 a dezvăluit eroilor noștri că președintele Olivia Marsdin (interpretat de Lynda Carter) este de fapt un străin; dacă se va întoarce, probabil vor fi niște povesti despre care ar fi spus despre înșelătoria ei poporului american. Aruncați-vă în plecarea lui Mon-El, iar status-quo-ul din Sezonul 2 va fi probabil schimbat în câteva moduri excelente pentru sezonul 3. Între timp, o atenție deosebită a Sezonului 2 a fost în viața personală a lui Kara și a prietenilor și a familiei sale și putem ajunge la modul în care lucrurile s-ar putea schimba pentru ei în sezonul 3 pe următoarele câteva pagini.